Healthy Origins Probiotics

Waarom is Healthy Origins een goede probiotica?

 1. Er zitten veel probiotica in, namelijk minimaal 33 miljard kolonievormende eenheden.
 2. Er zitten acht werkzame probiotica-stammen in
 3. Het is vrij van belastende stoffen
 4. Het is houdbaar op kamertemperatuur en overleeft het maagzuur

Healthy Origins online bestellen

Het goedkoopst bij Topvitamins voor €36,95 per potje van 60 capsules

Probiotica bestellen

Review van Healthy Origins

1. Hoeveelheid probiotica
Er zitten in Healthy Origins probiotics veel probiotica. Op de verpakking  staat dat er 30 miljard CFU inzitten, wat al veel is, maar uit een analyse in een onafhankelijk laboratorium blijkt dat er veel meer inzitten. (1) De fabrikant zegt dat dit komt doordat ze er 58-62 miljard CFU indoen, zodat er na twee jaar (uiterste houdbaarheidsdatum) gegarandeerd nog minimaal 30 miljard CFU (dus nog werkende bacteriën) inzitten.(2)

2. De gebruikte probiotica-stammen
De twee stammen waar het meeste van inzit, zijn Lactobacillus acidophilus La-14 en Bifidobacterium Lactis BI-04. Deze bacteriën zijn wetenschappelijk onderzocht en blijken het maagzuur te overleven en positieve effecten te hebben in de darmen. (3)(4)(5) Deze twee stammen vullen elkaar goed aan: de ene stimuleert het immuunsysteem en de andere moduleert het immuunsysteem en werkt ontstekingsremmend. In totaal zitten er acht werkzame bacterie-stammen in. (2)(8)

3. Geen allergenen of ongezonde stoffen
Dit supplement is vrij van veel voorkomende allergenen, waardoor het risico op een allergische reactie erg klein is. Healthy Origin Probiotics is vrij van: suiker, zetmeel, gist, tarwe, gluten, mais, vis, schelpdieren, noten, soja, eieren, zuivelproducten, conserveringsmiddelen, GMO’s, kunstmatige kleur- of smaakstoffen. De gebruikte hulpstoffen zijn ook niet schadelijk. Volgens onafhankelijk onderzoek zitten er geen andere stoffen in dan wordt aangegeven op de verpakking.(1)

4. Bewerking en verpakking
Healthy Origins Probiotics wordt gemaakt in een GMP- en NSF-gecertificeerde locatie, wat aangeeft dat er protocollen worden aangehouden en gelet wordt op details. Healthy Origins gebruikt een capsuleringsproces waardoor de capsules “shelf stable” zijn. Dit betekent dat de probiotica buiten de koelkast houdbaar is, en dus ook dat de probiotica nog actief is na opslag bij de groothandel, in de winkel en de reis naar jou toe.

Speciaal aangeraden bij
De bacterie-stammen in deze probiotica zijn heel geschikt voor optimalisatie van de darmflora en worden onder andere aangeraden bij: (6)(7)

 • Candida
 • Diarree bij kinderen
 • Verlagen van cholesterol-niveau
 • Darmflora verbeteren na gebruik van antibiotica
 • Darmproblemen

Bronnen
(1)https://labdoor.com/review/healthy-origins-probiotic
(2) http://www.powerofprobiotics.com/Healthy-Origins-Probiotic.html
(3) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3707595/
(4) http://mightysupp.com/why-you-need-lactobacillus-acidophilus-la-14-for-good-health/
(5) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2786410/#!po=8.33333
(6) http://www.thecandidadiet.com/healthy-origins-probiotics/
(7)http://brainresearchsupplement.com/healthy-origins-probiotic-30-billion-cfus/
(8)http://brainreference.com/healthy-origins-probiotic-30-billion-cfus/

Gerelateerde artikelen

2 reacties

 1. december 3, 2015

  […] maagzuur-resistent is, komen de probiotica nog actief aan op de plek waar ze hun werk moeten doen. Lees meer… Het goedkoopst verkrijgbaar  voor €36,95 per potje van 60 […]

 2. januari 26, 2016

  […] Origins vinden wij de probiotica met de beste prijs/kwaliteit-verhouding, voor zowel mensen als voor honden en katten. Het is niet nodig om een supplement te kiezen dat speciaal voor honden […]