Probiotica vergelijken

Wil je weten hoe goed jouw probiotica is, of heb je hulp nodig bij het kiezen van een goed supplement? In dit overzicht vergelijken we populaire en goede merken probiotica. Je kunt een uitgebreide beoordeling lezen als je op de titel van het supplement klikt.

Beoordeling
AOV Probiotica Forte ***** Dit is een zeer goed probiotica-supplement, het bevat veel probiotica van stammen die bewezen effectief zijn.
A. Vogel Aciforce *** Waarschijnlijk een goede probiotica, bij gebruik van 4 zakjes per keer. Niet voor iedereen geschikt.
Best Choice Probiotica Super * Dit supplement bevat voornamelijk F.O.S. (prebiotica) en erg weinig probiotica. Te weinig probiotica om goed werkzaam te zijn.
Bio Kult **** Bio Kult is een goed probiotica-supplement. Het bevat genoeg probiotica bij het nemen van vijf capsules.
Golden Naturals 30 miljard **** Een goed probiotica-supplement. Het bevat veel probiotica van veel verschillende soorten, en geen schadelijke hulpstoffen.
Golden Naturals Probiotica Plus ** Bevat te weinig probiotica om goed werkzaam te zijn. Alleen voor onderhoud van gezonde darmflora en inname van meerdere capsules per keer.
Lucovitaal Probiotica * Lucovitaal Probiotica is geen goed probiotica-supplement: het bevat te weinig probiotica, het is onbekend of de probiotica-stammen werkzaam zijn en er zitten ongezonde zoetstoffen in.
Orthica Orthiflor Fem ** Een probiotica speciaal voor vrouwen. Bij inname van vier capsules achter elkaar, zal de probiotica werkzaam zijn. In hoeverre de gebruikte probiotica-stammen echt werkzaam zijn is onbekend.
Orthica – Orthiflor Basic * Orthiflor Basic bevat veel te weinig probiotica om goed werkzaam te kunnen zijn.
Pharma Nord Bioflora * Er zijn teveel vraagtekens om dit supplement goed te kunnen beoordelen. Het bevat te weinig soorten probiotica en bevat suiker.

Dit vind je misschien ook leuk...