Prescript Assist

Waarom is Prescript Assist een goede probiotica?

 1. Wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat dit supplement maag- en darmklachten kan verminderen.
 2. Prescript Assist is op basis van 29 verschillende Soil Based Organisms, die goed verdragen worden door mensen die niet goed tegen de gewone probiotica kunnen.
 3. Het is vrij van de belastende stoffen en het is gefabriceerd op een GMP-gecertificeerde locatie.
 4.  Door een speciaal omhulsel is Prescript Assist 24 maanden houdbaar op kamertemperatuur en overleven de bacteriën de maag.

Prescript Assist online bestellen

Het goedkoopst verkrijgbaar bij Topvitamins voor €47,50 per potje met 60 capsules.

Probiotica bestellen

Review van Prescript Assist 

 1. De bacterie-stammen: Soil Based Organisms
  Wat Prescript Assist heel bijzonder maakt, is dat het 29 Soil Based Organisms (SBO) bevat, dus probiotica die in de grond leven. Vroeger kreeg de mens veel meer van deze bacteriën binnen en nu missen ze eigenlijk in onze darmflora. Bij sommige darmklachten geven normale probiotica juist problemen en kan er meer buikpijn en/of winderigheid ontstaan.  SBO werken dan wel en geven geen klachten. Ook bij histamine-intolerantie is het raadzaam om Prescript Assist te gebruiken in plaats van gewone probiotica, omdat hier geen probiotica inzitten die histamine produceren.
 1. Ervaring en wetenschappelijk bewijs
  Veel holistische artsen gebruiken Prescript Assist bij patiënten en hebben er goede ervaring mee. Ook uit wetenschappelijk onderzoek blijkt het goed te werken bij mensen met prikkelbaredarmsyndroom, zij hadden minder klachten als ze Prescript Assist gebruikten, zowel op korte (2 weken) als op lange termijn (14 maanden).
 1. Vrij van allergene
  Prescript Assist is vrij van zuivel, gluten, lacto-gefermenteerde bacteriën, dierlijke producten, suiker, mais, ei, noten, soja, pinda’s, tarwe, gluten en smaakstoffen.
 1. Verpakking en houdbaarheid
  De probiotica zijn verpakt in een omhulsel die het maagzuur overleefd, waardoor de bacterien levend op de plek terechtkomen waar ze hun goede werk kunnen verrichten. Dit omhulsel zorgt er ook voor dat de probiotica goed houdbaar is, doordat het omhulsel beschermt tegen licht en warmte. Uit routine-onderzoeken blijkt dat na twee jaar na fabricage meer dan 95% van de bacterien nog bruikbaar zijn, zelfs als het bewaard wordt op 36 graden celcius. Je hoeft deze probiotica in tegenstelling tot de gewone merken dus niet in de koelkast te bewaren.

Prescript Assist

 

Bronnen

Prescript-Assist probiotic-prebiotic treatment for irritable bowel syndrome: a methodologically oriented, 2-week, randomized, placebo-controlled, double-blind clinical study. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16117982

Prescript-assist probiotic-prebiotic treatment for irritable bowel syndrome: an open-label, partially controlled, 1-year extension of a previously published controlled clinical trial http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17692729

http://www.prescript-assist.com/products/#footnote_0_108

Soil-Based Organisms – A Superior Probiotic? The Barfeoot Golfer
http://www.thebarefootgolfer.com/soil-based-organisms-a-superior-probiotic/

Dirt: A Paleo superfood?
http://chriskresser.com/dirt-a-paleo-superfood/

RHR: Treating SIBO, Cold Thermogenesis, and When to Take Probiotics
http://chriskresser.com/treating-sibo-cold-thermogenisis-and-when-to-take-probiotics/

5 Uncommon Uses For Probiotics
http://chriskresser.com/5-uncommon-uses-for-probiotics/

The Best Top Rated Probiotics
http://nourishingplot.com/2014/09/06/the-best-top-rated-probiotics-and-the-worst-top-rated-probiotics

The Missing Piece to the Probiotic Healing Puzzle…
http://divinehealthfromtheinsideout.com/2013/03/the-missing-piece-to-the-probiotic-healing-puzzle/

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

 1. november 29, 2015

  […] Fructo-oligosaccharide (FOS) als prebioticum. Dit dient als voeding voor darmbacteriën en zorgen op die manier voor een rijkere darmflora. Wanneer je darmflora teveel uit balans is en teveel ‘slechte’ bacterien bevat, kunnen deze slechte bacterien zich ook uitbreiden door FOS. Je krijgt dan meer last van je buik en eventueel winderigheid. Je kunt dan beter Prescript Assist kiezen. […]

 2. december 3, 2015

  […] In dit supplement worden bijzondere probiotica gebruikt, namelijk Soil Based Organisms. Sommige klachten verergeren op gewone probiotica en dan is dit de uitkomst. Het is wetenschappelijk onderzocht en bewezen dat het werkt. Lees meer… […]